Category


Share

Project Description

The existing property was a dated three bedroom townhouse requiring a complete refurbishment within a tight budget.
This project was the complete refurbishment of a three bedroom townhouse in the heart of St Johns Wood.
The refurbishment consisted firstly of the entire strip-out to shell and core before commencing the refurbishment.
New roof garden with M2 staircase access.

Services Offered

Pall Mall Developments provided a complete Design, Construction and Management service. Special care and attention was given to working methods, due to the nature of this prestigious and exclusive residential area. The project was completed within budget and programme, taking into account numerous changes from the client during the course of the project.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Charles Lane”